Köpvillkor

För att få handla via detta system krävs att du ansöker om ett konto hos oss. Vi godkänner varje kund manuellt så räkna med upp till fem arbetsdagar för att bli registrerad kund hos oss, vid brådskande ärenden ring kundtjänst.

När du fått dina inloggningsuppgifter kan du tanka på flygplatsen och ta del av vårt utbud av produkter och tjänster.

Hela systemet bygger på ett ömsesidigt förtroende och vid missbruk så kommer vi att stänga av den kunden lika så vid utebliven betalning.

Den som tankat får inte lämna flygplatsen förrän tankningen är registrerad i systemet via terminalen på flygplatsen eller via mobiltelefon med webbläsare allternativt via någon som är ansluten till systemet via intenet som motagit uppgifter från den som finns på flygplatsen.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms, bränsle är inte momspliktigt utan på bränsle tillkommer energiskatt och koldioxidskatt per tankad liter . I kundvagnen kan man se priserna specificerade fördelat på skatter och hanteringskostnader.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt, olika kundkattegorier kan ha varierande betalningssätt och betalningsvilkor. 

Leveranser

Våra räkneverk är ej krönta men vi följer fortlöpande upp eventuella felvisnignar och korrigerar uträkningen av bränsle efter det, men det är upp till varje kund att bedömma rimligheten i varje tankning. Genom att registrera sig som kund hos oss och använda detta system accepterar man samtidigt detta.

Exempel på uträkningspricipen: Om du tankat 100 liter vid 2% felvisning har du i själva verket fått 102 liter bränsle och då kommer du få betala för 102 liter. Om den mängd som du angivit att du tankat aviker från den mängd systemet räknat ut, felvisningen borträknad så kan du ha angivit fel siffror vid inmatningen av mätarställningen eller att föregående kund har gjort fel. Du måste då omedelbart rätta till inmatningen eller kontakta supporten för att reda ut problemet annars kommer systemet att hänga upp sig. 

Produkter


Kortbetalning EJ aktiverat ännu